Liikkeenohjaus

Kehonhuollon ammattilainen toteuttaa yksityistunnin, minkä aikana käydään läpi ryhti, hengitys, lihastasapaino, notkeus, vammat, sairaudet, työasennot, kuormittavuus, liikuntatottumukset ja tavoite. Starttipakettiimme sisältyy 1 yksityistunti ja 5 harjoitetuntia Studiomme tunneillamme valintasi mukaan.

Myös yksittäiset yksilötunnit mahdollisia. Yksilötunnilla keskitytään nimenomaa Sinun kehosi mahdollisuuksiin!

Erityisesti keskitytään syy/- seuraus suhteisiin;

Ryhdin huonontuessa hengitys ei toimi riittävän tehokkaasti. Hengityksen heikentyessä alkaa hartioissa kiristää ja alaselkää särkeä. Kehon lihastasapainon häiriintyminen aiheuttaa lihasten kytkeytymisjärjestyksen muuttumisen ja alkaa ilmetä erilaisia ongelmia. Kireät lihakset tuovat luita liian lähelle toisiaan, mikä estää nivelten luonnollista liikkeettä.

Henkilökohtaiset ohjeet ja oivallukset saavat aikaan suuret vaikutukset. Kun Sinä voit hyvin, mekin olemme tyytyväisiä.

 

Kehontunne-videoverkkokurssimme

 Ehkä haluat mielummin tehdä oman aikataulusi mukaan harjoitteita. Tai haluat viikkotuntien lisäksi ohjatusti tehdä harjoitteita kotona.

Olemme tehneet kehontunne-verkkokurssin. Ohjaaja vastaa mahdollisiin kysymyksiin kurssisi aikana.

 Kurssilla ei mitata senttejä eikä kiloja, vaan haetaan kunkin parasta mahdollista potentiaalia voida hyvin.

 Kurssi sisältää materiaalia n.10 tuntia. Käymme läpi kehon toiminnallisuutta ja yhdistämme siihen myös käytännön harjoiteet. Aiheena hengitys, lantio, selkäranka, jalat, ylävartalo sekä pää ja hartiaosasto. Lisäksi mukana 2 rentoutusosuutta. Harjoitteet tehdään rauhallisesti ja aiempaakokemusta ei tarvita.

Tunnista kehosi tunne ja voit paremmin!

 Katso lisää:http://kehontunne.fi/verkkokurssi/

 

Parantunut ryhti ja vahvistanut kehon keskikohtaa ja vielä kun oppisin olemaan jännittämättä hartioita. Hengitykseen olen kiinnittänyt huomiota. Mieli ja keho tasapainossa”                    - Asiakkaan kommentti muutaman kerran jälkeen