Bemer-verisuoniterapia

Bemer

Olemme valtuutettu Bemer edustaja. Voit halutessasi vuokrata tai ostaa laitteen itsellesi.

Katso alta video, miksi valitsimme Bemerin lisäämään ihmisten hyvinvointia:

Lue Bemeristä lisää!

Täällä videolla näet lopuosassa, mitä verisuonistossa tapahtuu Bemer hoidon aikana.

Opastamme laitteen käytössä ennen vuokrausta tai ostoa.

Työpaikoille tämä on myös hyvä hankinta, pitämään huolta henkilöstöstä. Tulemme mielellämme esittelemään laitetta vaikka yrityksenne hyvinvointipäiväänne.

Täältä löydät kirjoituksia Bemerhoidosta. Lue Lisää!

VILMANKÄMMEN/Tampereen Pilates Studio/Kehontunne

Vilmankämmen on hyvinvoinnin palveluja tarjoava yritys, joka on perustettu v.1999. Olemme erityisesti ennaltaehkäisevän terveydenhuollon osaaja. Keskeinen tavoitteemme on lisätä ihmisen tietoisuutta omasta hyvinvoinnistaan. Olemme käyttäneet BEMER-terapiaa vuodesta 2008. Miettiessämme Bemer laitteen hankkimista, ihastuimme erityisesti sen luonnonmukaisuuteen ja siitä saatuun tutkittuun tietoon. Lisäksi sillä ei ole todettu haitallisia sivuvaikutuksia, joten sen käyttö on turvallista.

Huomasimme sen hyvät vaikutukset ikäihmisten jaksamiseen, kun käytimme Bemer hoitoja veteraaniryhmille kuntoutusjakson aikana sekä työikäisille virkistys- ja kuntoremonttipäivissä kertaluontoisesti.

Ihmiset, jotka ovat ostaneet laitteen, ovat saaneet hyviä tuloksia hoidettaessa esim. säärihaavoja, tapaturmista johtuvia ongelmia, turvotuksia sekä urheiluvammoja. Sitä on käytetty myös eri sairauksien yhteydessä elämänlaatua parantavana hoitona, kuten MS- tauti, Diabetes, keuhkoahtauma, nivelrikot, aivohalvaus, allergiat ja uniongelmat.

Kehonhallinnan yksityistunnilla käytämme Bemer-alustaa samalla,kun teemme alkuhaastattelua.Näin asiakas saa hetken rentoutua ennen tunnin alkua.

Yleinen virkeystilan paraneminen on yksi eikä vähäisin Bemerillä aikaansaatu hyöty, mikä taas tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Voimme jatkossakin suositella Bemerin käyttöä.