Bemer-verisuoniterapia

Bemer

Olemme valtuutettu Bemer edustaja. Voit halutessasi vuokrata tai ostaa laitteen itsellesi.

Bemer tuntuu hyvältä lihasperäisiä vaivoja hoidettaessa

  • lihakset ovat tuntuneet joustavammilta hoidon jälkeen
  • Bemer-hoito rentouttaa ja vaikuttaa stressiin
  • unen laatu on ollut parempi hoidon jälkeen
  • aineenvaihdunta on aktivoitunut
  • vähentää kipuja

BEMER -hoidon avulla saat lisää elämänenergiaa. 

BEMER-hoito stimuloi pienimpiä verisuonia ja parantaa elinten ja kudosten ravinteiden saantia sekä kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Hoidosta hyötyy suuri joukko ihmisiä kaikissa ikäluokissa.

BEMER on järjestelmä, joka luo elektromagneettisen kentän. Sen vaikutuksesta elimistön mikroverenkiertoparanee merkittävästi ja todistetusti. Juuri mikroverenkierron parantaminen tehostaa elimistön omaa parantumiskykyä ja auttaa ehkäisemään sairauksia.

Bemer-makuualustalla maaten parannetaan mikroverenkiertoa ja lisää siten hapen ja energian kulkua (ATP) elimistössä.  Tukee elimistön itsesäätelymekanismeja aktivoimalla solujen ja molekyylien prosesseja  Kiihdyttää elimistön omien suoja-aineiden tuotantoa vapaita radikaaleja vastaan Tehostaa elimistön vastustuskykyä lisäämällä valkosolujen pyörimistä ja tarttumista ohuissakin verisuonissa.

Opastamme laitteen käytössä ennen vuokrausta tai ostoa.

Työpaikoille tämä on myös hyvä hankinta. Työntekijöillä mahdollisuus ottaa 8min kehoa rentouttavaa hoitoa. Tulemme mielellämme esittelemään laitetta vaikka yrityksenne hyvinvointipäiväänne.

Täältä löydät kirjoituksia Bemerhoidosta. Lue Lisää!