Blogi

Ajatuksia ja mietteitä hyvinvoinnista.

Hei!

Olen Armi Lundán, pitkänlinjan hyvinvointivalmentaja ja Method Putkisto Pilates-ohjaaja vuodesta 2000. Lukuisien lisäkoulutuksien ja käytännön työn myötä ihmiskehon monimuotoisuus ja sen muuntautumiskyky on ollut aina inspiroivaa. Mielestäni ihmisten tulisi ottaa enemmän vastuuta omasta terveydestään. En kuitenkaan ole tiukanlinjan paasaaja, vaan ajattelen maanläheisesti ja ihmistä kokonaisuutena. Minä haluat kannustaa ihmisiä muutosmatkassa ja antaa ohjeita parhaan kykyni mukaan.

Olen perheellinen ja minulla on kolme aikuista lasta ja olen myös mummi. Yrityselämä on ollut tavalla tai toisella mukana koko aikuisikäni. Pienyrittäjän työ on haastavaa, mutta toisaalta hyvin mielenkiintoista kaikkine elämän väriraitoineen. Olen siis monessa liemessä keitetty.

Täältä voit lukea lisää, miten ohjaajataipaleeni on alkanut.

Palkitsevaa työtä

Olen onnellinen, että olen ollut edelläkävijä ja saanut viedä eteenpäin iloista viestiä oman kehon mahdollisuuksista. Olen kiitollinen niistä kaikista asiakkasta, jotka ovat seuranneet metodien ja minun mukanani vuosien varrella. Olen iloinen myös niistä hetkistä, jolloin jo jonkinaikaa pois tunneiltamme ollut asiakas palaa jälleen ja haluaa taas jatkaa.

Olen kiitollinen, että saan kuulla ihmisten kertovan, kuinka he ovat päässet olkapäävammastaan, lonkkavaivastaan, nukkuvat paremmin, astma on parempi, selkäkivut ovat häipyneet, ovat energisempia jne.

Blogikirjoitukset

Pääosin kirjoitan hyvinvointiin tavalla tai toisella liittyviä huomioistani ja ajatuksia. Toki saatan tältä polulta välillä hairahtua ja sehän on vain inhimillistä :). Toivottavasti kirjoitukseni vaikuttavat jollakin tavalla siihen lyhimpään ”pururataan” eli korvien väliin. Elämässä määränpää ei ole tärkein vaan matka!

Kehontunne™- kokonaisuus

Olen myös Kehontunne™-verkkokurssien tekijä. Verkkokursseille ole kerännyt vuosien varrella oppimiani taitoja ja tuon ne nyt kaikkien halukkaiden saataville. Kehontunne verkkokaupasta löytyy myös erilaisia terveyskuntopaketteja ja-mittauksia.

Tutustu lisää Kehontunne-sivustoon täältä.

 

Armi Lundán

Sairaanhoitaja ja hyvinvointivalmentaja, Method Putkisto Pilates-ohjaaja ja -opettaja, klassinen homeopaatti
Spiraalistabilaatio (SPS metodin) -ohjaaja
Modern Nordic Walking- ohjaaja
Footbic-ohjaaja

Kirjoituksia hyvinvoinnista ja vähän muustakin löydät täältä.

Lue lisää kehontunne.fi sivuston kirjoituksista