Eheydy luonnossa

LUONNOSSA ON VOIMAA

Pioneerejä tarvitaan

Vilmankämmen on Suomen ensimmäinen terveydenhoitoalan yritys, joka yhdisti eko- ja ympäristöpsykologian, kestävän kehityksen ja terveystiedon asiakkaan parhaaksi.

Luontoympäristöön liittyvät tuntemukset ja vaikutukset linkittyvät ihmisen varhaisille aivotasoille. Luonto on ollut ihmisen koti aikojen alusta asti, joten luonnosta saa mielihyvää ja rentoutta. Luonto vaikuttaa meihin luontiasesti ja monitahoisesti silloinkin kun emme sitä huomaa.

Perusasiat kuntoon

Vihreän Terveyden teho perustuu perusasioihin. Perusasioista rakentuu kokonaisuus, joka auttaa asiakkaita vahvistumaan ja voimaan hyvin. Hyvinvoiva työntekijä omaa tasapainon, joka on edellytys tuloksentekoon.

Vihreän Terveyden palvelukokonaisuudet perustuvat tutkittuun tietoon ihmisen luontosuhteen merkityksestä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Tilaustyötä

Toteutamme erimittaisia kokonaisuuksia huomioiden asiakkaan tavoitteet, aikataulu ja budjetti.

Olennaista on tunnistaa tarve muutokseen ja löytää keinot tilanteen haltuunottoon.

Näissä palvelukokonaisuuksissa oleellista on oppia olemaan läsnä, juuri tässä hetkessä.

Kokemukset riittämättömyydestä ja kiireestä ahdistavat työntekijöitä aiheuttaen pitkäkestoista stressiä, joka puolestaan altistaa sairauksille. Erilaiset oireet kehossa ja mielessä huomauttelevat ihmistä, mutta kyky kuunnella oman hyvinvoinnin tarpeita on heikentynyt.

Ole meihin yhteydessä ja suunnitellaan ryhmällenne vaikuttava kokonaisuus!

Yritysryhmän tilaajan kommentti:

”Kiitos Teille kaikille!  Meillä oli hieno virkistyspäivä Hauholla ja ohjelma oli juuri sopiva. Pojat kyllä tykkäsivät.”