Hyvinvointipalvelut

Terveyskuntomittaukset

Tavoitteemme on terveyden edistäminen. Testit soveltuvat työkykyä ylläpitävään toimintaan, kuntoutukseen sekä yleiseen terveyden ja liikunnan edistämiseen.
Spinal Mouse mittaa rangan pituutta ja asentoa 3D-kuvana. Näin saadaan helposti ja nopeasti luotettavaa tietoa selän asennosta ja liikkuvuudesta. Tulokset on helppotajusia ja antaa konkreettista tietoa selkäsi kunnosta. Tämän pohjalta teemme harjoiteohjelmasi.
Katso täältä esittelyvideo Spinal Mouse 3D
Firstbeat hyvinvointianalyysi on kustannustehokas työkalu ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon. Sen avulla voidaan mitata stressiä ja palautumista, työn kuormitusta, energiankulutusta, liikunnan vaikuttavuutta sekä arvioida elämäntapoihin liittyviä riskejä mm. diabeteksen kehittymiselle. Lataa esite tästä
Tasapainotesti, tietokonepohjainen dynaaminen tasapainotesti mittaa tasapainon hallintaa, symetriaa ja sensomotorista reaktiokykyä.
Katso esittelyvideo tasapaino-mittauksesta täältä.
Cardioscan, sydämen kunnon mittaus on EKG-mittari, jolla mitataan sydämen sähköisiä signaaleja ja stressitasoa. Mittaustuloste on helposti ymmärrettävä kolmiulotteinen sydänkuva.
Puristusvoiman mittaustulos antaa kuvan siitä, oletko kuormittanut riittävästi lihaksistoasi lihasvoiman lisäämiseksi tai ylläpitämiseksi.https://youtu.be/5etSGiQJ3iE