Ideoita ryhmälle

Tuomme palvelut suoraan yritykseen, joten säästytään logistisilta kuluilta ja saadaan myös tehokkaasti hyödynnettyä työaikaa. Toimintamme tarttuu suoraan aiheeseen ja käytännön toimiin. Erilaiset terveyskuntotestaukset sopivat hyvin yrityksen tyhy- ja tykypäivä kokonaisuuksiin. Mielelläni tulen kertomaan lisää ja esittelemään tarjontaamme sekä kertomaan yrityksissä tehdyistä toimista.

Lue lisää terveyskuntotestauksista täältä.

Ideoita ryhmille tästä!

Vielä lisää ideoita:

 

”Kaikki lajit tutuiksi!”

Menetelmien avulla saat terveemmän ja toimivamman kehon.

Istuminen on haaste kehon terveydelle.Päätetyö aiheuttaa hartioiden jäykistymisen, hiirikäden ja pää työntyy liiaksi eteen

Tarjoamme ryhmällenne tutustumista Pilates- ja kehontunne™- metodeihin ja ohjeistusta kehon kireyksien helpottamiseen sekä heikkouksien vahvistamiseen.

”Kaikki lajit tutuksi”  tutustumihinta studiollamme 250€+ alv 10% 2,5h/ryhmä.

 

Moderni Nordic Walking

Moderni Nordic Walking sauvakävelyssä korostuvat oikea kävelytekniikka, ryhti ja kehonhallinta. Uusien liikunta-alan metodien soveltaminen osaksi harjoittelua tekee sauvojen kanssa liikkumisesta entistä monipuolisempaa ja tehokkaampaa. MNW avulla saavutetaan jopa juoksua tehokkaampi energiakulutus.

Innovatiiviset sovellukset ja harjoitukset lisäävät sauvakävelyn käyttömahdollisuuksia. MNW-konseptiin sisältyy eri ikäryhmille ja kuntotasoille suunniteltuja omia harjoitustapoja sosiaalisesta sunnuntaikävelystä urheilulliseen teholiikuntaan.

Modernin sauvakävelyn tekniikka analysoidaan vaihe vaiheelta ja yksityiskohtaiset harjoitukset auttavat hiomaan taitoja ensiaskeleista vaativimpiin tavoitteisiin.

MNW avaa harrastajille uusia innostavia tapoja nauttia sauvakävelystä yksilöllisten tarpeiden ja elämäntilanteen mukaan.

Sopii erittäin hyvin esim. yrityksen hyvinvointipäivään.  Kysy tarjous!

” Tuo sauvakävely-kurssi on ollut minun kohdallani ainakin tosi antoisa, isoja oivalluksia ja sysäyksiä on tullut sitä kautta ja toivoisi, että isompikin yleisö sen löytää.”

 

SPS – metodi Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaatio (SPS) -harjoittelussa käytät menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. Harjoittelussa pidennät vartaloasi ylöspäin spiraalimaisten lihasketjujen aktiivisella käytöllä. Paine välilevyissäsi vähenee ja niiden aineenvaihdunta paranee ja luo tilaa selkänikamien väliin. Menetelmä vahvistaa luonnollisia lihasketjuja, joita tarvitaan mm. kävelyssä. Helpoo ohjelma tehdä kotona ja matkoilla.

 

Footbic, hyvinvoivat jalat

Tiesitkö, että jopa 70% länsimaalaisista kärsii alaraajaongelmista.

Footbic® on äärimmäisen tehokas, kahdella pehmeällä Footbic-pallolla tehtävä jalkaterien kuntoutusohjelma. Footbicillä voidaan kuntouttaa useita kineettisenketjun vääristymän aiheuttamia kiputiloja sekä vahvistaa jalan tukilihaksia. Footbic kuntoutukseen kuuluu kolmisenkymmentä erilaista harjoitetta. Harjoitteet voidaan täsmentää myös yksittäisiin kipuihin/vaivoihin.