Modern nordic walking

Kurssi innosti sauvakävelyyn. Oli ensimmäinen kerta sauvoilla ja nyt sauvat pääsevät joka lenkille mukaan. Kävelyyn tulee erilainen rytmi ja tuntuu paljon kevyemmältä. Ilman muuta suosittelen kurssia kaikille, jotka tunnen.Moderni Nordic Walking sauvakävelyssä korostuvat oikea kävelytekniikka, ryhti ja kehonhallinta. Uusien liikunta-alan metodien soveltaminen osaksi harjoittelua tekee sauvojen kanssa liikkumisesta entistä monipuolisempaa ja tehokkaampaa. MNW avulla saavutetaan jopa juoksua tehokkaampi energiakulutus.

Innovatiiviset sovellukset ja harjoitukset lisäävät sauvakävelyn käyttömahdollisuuksia. MNW-konseptiin sisältyy eri ikäryhmille ja kuntotasoille suunniteltuja omia harjoitustapoja sosiaalisesta sunnuntaikävelystä urheilulliseen teholiikuntaan.

Modernin sauvakävelyn tekniikka analysoidaan vaihe vaiheelta ja yksityiskohtaiset harjoitukset auttavat hiomaan taitoja ensiaskeleista vaativimpiin tavoitteisiin.

MNW avaa harrastajille uusia innostavia tapoja nauttia sauvakävelystä yksilöllisten tarpeiden ja elämäntilanteen mukaan.

Sopii erittäin hyvin esim. yrityksen hyvinvointipäivään.  Kysy tarjous!

 

 

 

 " Tuo sauvakävely-kurssi on ollut minun kohdallani ainakin tosi antoisa, isoja oivalluksia ja sysäyksiä on tullut sitä kautta ja toivoisi, että isompikin yleisö sen löytää."

 

 

"Moderni Nordic Walking - liikkeessä läpi elämän"

ENSIMMÄINEN KIRJA MODERNISTA SUOMALAISESTA SAUVAKÄVELYSTÄ! Kirja esittelee uuden, laajemman näkemyksen sauvakävelystä; konseptin, jossa painotetaan kävelytekniikan, ryhdin ja kehonhallinnan merkitystä. Näin lajista tulee monipuolisempi, tehokkaampi ja innostavampi! Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä valmistuneet Tiina Arrankoski ja Tuomo Kettunen ovat vuodesta 2005 toimineet lajin ammattivalmentajina eri maissa ja olleet kehittämässä tätä modernia versiota.

Katso esittelyvideo kirjasta tästä!

Tuo sauvakävely-kurssi on ollut minun kohdallani ainakin tosi antoisa, isoja oivalluksia ja sysäyksiä on tullut sitä kautta ja toivoisi, että isompikin yleisö sen löytää.