Vihreä terveys

Vihreä Terveys auttaa yritystä löytämään henkilöstön luonnollisen hyvinvoinnin ja menestyksen

Vihreän Terveyden teho perustuu perusasioihin. Perusasioista rakentuu kokonaisuus, joka auttaa asiakkaita vahvistumaan ja voimaan hyvin. Hyvinvoiva työntekijä omaa tasapainon, joka on edellytys tuloksentekoon. 

Toteutamme erimittaisia kokonaisuuksia huomioiden asiakkaan tavoitteet, aikataulu ja budjetti. Olennaista on tunnistaa tarve muutokseen ja löytää keinot tilanteen haltuunottoon. Vihreän Terveyden palvelukokonaisuudet perustuvat tutkittuun tietoon ihmisen luontosuhteen merkityksestä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Näissä palvelukokonaisuuksissa oleellista on oppia olemaan läsnä, juuri tässä hetkessä. Kokemukset riittämättömyydestä ja kiireestä ahdistavat työntekijöitä aiheuttaen pitkäkestoista stressiä, joka puolestaan altistaa sairauksille. Erilaiset oireet kehossa ja mielessä huomauttelevat ihmistä, mutta kyky kuunnella oman hyvinvoinnin tarpeita on heikentynyt.  

Vilmankämmen on Suomen ensimmäinen terveydenhoitoalan yritys, joka yhdisti eko- ja ympäristöpsykologian, kestävän kehityksen ja terveystiedon asiakkaan parhaaksi.

"Kiitos Teille kaikille!  Meillä oli hieno virkistyspäivä Hauholla ja ohjelma oli juuri sopiva.Pojat kyllä tykkäsivät."