Liikuntapalvelut

Liikunta on perusta Sinunkin hyvälle ololle. Kehon toimintojen; aineenvaihdunnan, hermoston, energiantuotannon, hormonien… aivan kaikkeen tarvitsemme liikettä. Autamme Sinua löytämään kehon luonnollisen liikkeen.

Method Putkisto Pilates-menetelmät

Method Putkisto Metodit, aikataulut ja lisätietoa löytyy Tampereen Pilates Studion kotisivuilta

MP Pilates-menetelmä

Vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloa tehokkaasti ja pitää selkäsi terveenä.

MP Pilateksen pohjana on vahva ydintuki ja luiden oikea linjaus, jolloin lihakset toimivat tehokkaasti ja turvallisesti. Keho työskentelee tasapainoisesti. Ulospäin se näkyy vahvana, ryhdikkäänä ja terveenä olemuksena ja hyvinvointina.

Method Putkisto

Method Putkisto on Marja Putkiston luoma kehonhallintaohjelma ja oppi omasta kehosta, jonka avulla vapaudut liikkumaan. Kiristyessään lihaksesi estävät sinua liikkumasta luonnollisesti ja vetävät kehoasi huonoon ryhtiin.

Metodin avulla pidennät lyhentyneet lihakset ja vapaudut kivuista. Ydintuen avulla vahvistat heikot lihakset, jolloin kehosi ryhti paranee ja lihaksesi toimivat tehokkaammin.

Hengitystekniikan parantuessa aineenvaihduntasi vilkastuu, vastustuskykysi paranee ja voit paremmin.Method Putkisto luo vahvan pohjan terveydellesi. Opit itse linjaamaan kehosi oikein ja liike lähtee sisältäpäin. Mikä parasta, nautit tästä koko loppuelämäsi!

MP Kasvokoulu

Lähestyy kehoa kokonaisvaltaisesti purulihaksia rentouttaen, leuan muotoa tukien ja ilmelihaksia aktivoiden. Se sopii erityisen hyvin tietokoneen aiheuttamaa stressiä lievittämään, kuntoutuksen tueksi, hermostoperäisten sairauksien oireiden lievittämiseen, ja sitä voi soveltaa mihin vain fyysiseen lajiin.

Linjaa pään optimikannatukseensa, kohottaa kasvojen lihaksistoa, vähentää ja ennaltaehkäisee ryppyjä, kirkastaa ja tasaa ihonväriä, virkistää silmiä ja poistaa silmäpusseja.

Moderni Nordic Walking

Moderni Nordic Walking sauvakävelyssä korostuvat oikea kävelytekniikka, ryhti ja kehonhallinta. Uusien liikunta-alan metodien soveltaminen osaksi harjoittelua tekee sauvojen kanssa liikkumisesta entistä monipuolisempaa ja tehokkaampaa. MNW avulla saavutetaan jopa juoksua tehokkaampi energiakulutus.

Innovatiiviset sovellukset ja harjoitukset lisäävät sauvakävelyn käyttömahdollisuuksia. MNW-konseptiin sisältyy eri ikäryhmille ja kuntotasoille suunniteltuja omia harjoitustapoja sosiaalisesta sunnuntaikävelystä urheilulliseen teholiikuntaan.

Modernin sauvakävelyn tekniikka analysoidaan vaihe vaiheelta ja yksityiskohtaiset harjoitukset auttavat hiomaan taitoja ensiaskeleista vaativimpiin tavoitteisiin.

MNW avaa harrastajille uusia innostavia tapoja nauttia sauvakävelystä yksilöllisten tarpeiden ja elämäntilanteen mukaan.

Sopii erittäin hyvin esim. yrityksen hyvinvointipäivään.  Kysy tarjous!

” Tuo sauvakävely-kurssi on ollut minun kohdallani ainakin tosi antoisa, isoja oivalluksia ja sysäyksiä on tullut sitä kautta ja toivoisi, että isompikin yleisö sen löytää.”

SPS-metodi, Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaatio (SPS) -harjoittelussa käytät menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. Harjoittelussa pidennät vartaloasi ylöspäin spiraalimaisten lihasketjujen aktiivisella käytöllä. Paine välilevyissäsi vähenee ja niiden aineenvaihdunta paranee ja luo tilaa selkänikamien väliin. Menetelmä vahvistaa luonnollisia lihasketjuja, joita tarvitaan mm. kävelyssä. Helpoo ohjelma tehdä kotona ja matkoilla.

Footbic, hyvinvoivat jalat

Tiesitkö, että jopa 75% länsimaalaisista kärsii alaraajaongelmista.

Footbic® on äärimmäisen tehokas, kahdella pehmeällä Footbic-pallolla tehtävä jalkaterien kuntoutusohjelma. Footbicillä voidaan kuntouttaa useita kineettisenketjun vääristymän aiheuttamia kiputiloja sekä vahvistaa jalan tukilihaksia. Footbic kuntoutukseen kuuluu kolmisenkymmentä erilaista harjoitetta. Harjoitteet voidaan täsmentää myös yksittäisiin kipuihin/vaivoihin.

Kehontunne™-videoverkkokurssit

Harjoittele silloin, kun Sinulle parhaiten sopii. Ole energisempi, hengitä helpommin, liiku sulavammin ilman kipuja ja opi tunnistamaan kehosi.
Anna aikaa kehosi tuntemuksille.

Älä toimi ainoastaan päälläsi ja järjellä!

KEHONTUNNE™-verkkokurssit antaa taidot, jolla pidät itsesi parhaassa mahdollisessa vireessä. Nyt voit harjoitelle myös kotona oman aikataulusi mukaan. Kehontunne-videoverkkokurssi kannustaa Sinua hoitamaan omaan kuntoasi tiedolla, taidolla- ei raivolla.

Rohkaisen Sinua hakemaan oman kehosi optimia ja nautit oman kehosi uudistumisesta.
Älä keskity kehosi rajoitteisiin vaan sen mahdollisuuksiin!

Lisää tietoa löytyy www.kehontunne.fi sivustolta