Poista kipu

HYVÄSTI SELKÄKIPU!

Selkäkipu on suurimmalle osalle tuttu. Jos selkäkipusi pitkittyy tai kivut toistuvat, on hyvät toimintatavat tarpeen. Kenenkään en tahtoisi tottuvan kipuun! Olemme erikoistuneet aktiiviseen selkäongelmien hoitoon, sillä emme tarvitse enää lisää potilaista.

Liike on lääkettä!

Kuten niin monessa muussakin ongelmassa, liike on lääkettä! Käytämme aktiivista ohjelmaa kipujen selättämiseen.Kehosi on kokonaisuus, joten kipujen syy on usein muualla kuin kipukohdassa.

Tarvitaan sitoutumistasi, kannustusta ja tietämystä, jotta saavutetaan hyvä lopputulos.

Uutena selkäkoulu keskiviikkoisin klo 19.30-20.30

4.9 – 17.12.2019

Alkukartoitus

Teen Sinulle ennen ryhmätuntien alkua 3D Spinal Mouse – mittauksen, mikä kertoo selkärankasi rakenteesta ja liikkuvuudesta lähes röntgen -kuvan tarkkuudella.

Selkäkoulun ryhmätunnit keskiviikkoisin klo 19.30 – 20.30

Yhdistin hyväksi havaitut metodit selkäkoulun harjoitetunneiksi. Pienryhmässä on alle 12 osallistujaa, joten ohjaus on hyvin henkilökohtaista.

Method Putkisto tunnit 6 kpl. Pelkällä suorittamisella selkäsi ei tervehdy. Tarvitaan rauhallista kireyksien avaamista, jotta hermosto vapautuu toimimaan oikein ja saavutat lihastasapainon ja vapaudut liikkumaan ilman kipua.

MP Pilates tunnit 6 kpl. Kun kehosi kireydet ovat antaneet periksi, voit aloittaa lihasten vahvistamisen. MP Pilates rakentaa vahvat lihakset kehoasi sisältäpäin tukien ja näin selkäsi saa hyvän tuen ja voit paremmin.

SPS- metodin tunnit 3 kpl.

Spiraalistabilaatio (SPS) -harjoittelussa käytän menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. Harjoittelussa pidennät vartaloasi ylöspäin spiraalimaisten lihasketjujen aktiivisella käytöllä.

Paine välilevyissäsi vähenee ja niiden aineenvaihdunta paranee ja luo tilaa selkänikamien väliin.

Loppukartoitus

Lopuksi teen uudestaan Spinal Mouse– mittauksen ja toteamme, mitä saatiin aikaan.

Varaa aika alkukartoitukseen info(at)vilmankammen.fi tai puh. 010-8356500.

Tervetuloa mukaan!

Yksilöllinen ”Goodbye, back pain”-ohjelmamme sisältää:

Yksilöllinen ohjelma kestää 8 viikkoa sisältäen:
4 kpl Yksityistapaamisia
2 kpl Selän 3D kuvaus Spinal Mouse- mittausta tulosteineen, alussa ja lopussa.
Kotiharjoite-ohjelma ja liikkeiden ohjaus yksilötunnilla
10 kpl harjoitetunteja Method Putkisto Pilates Studiollamme.

Me sitoudumme, jos sinäkin sitoudut! Lue lisää->

Lue lisää Spinal Mouse mittauksesta

Asiakkaan kommentti:

”Good bye back pain -paketilla oli merkittävä vaikutus fyysisen oloni kokonaisvaltaiseen paranemiseen ja erityisesti selän kiputilojen vähenemiseen. Kuitenkin melkein suurempi vaikutus oli sen tuottamalla henkisellä hyvinvoinnilla, mikä syntyi keskittymisestä kiireisen arjen keskellä vain omaan vointiin, kehoon, hengittämiseen ja rauhoittumiseen harjoittelun ajaksi. Tuntien jälkeen olen aina virkeämpi ja läsnäolevampi kuin sinne tullessa. Myös räätälöity oma harjoitusohjelma on tuntunut mielekkäältä ja yksityistunnit ovat auttaneet tehostamaan tätä omaa harjoittelua. ”

Varaa oma aloitusaikasi, kun olet tehnyt ensin päätöksen, että haluat muutoksen tapahtuvan.

info(at)vilmankammen.fi tai puh. 010-8356500

Entä muut kivut

Method Putkisto menetelmät

Kun keho palautetaan oikeaan ryhtiin useimmat kiputilat myös paranevat tai ainakin huomattavasti helpottuvat. Kun luut linjautuvat oikein, lihakset pääsevät aktivoitumaan oikealla tavalla.

Ja kun hengityksesi pääsee taas toimimaan tehokkaasti, se auttaa myös sisäelinten toimintaa. Tämän saavuttamiseksi käytämme mm. Method Putkisto-menetelmiä.

Bemer -Verisuoniterapia

Olemme valtuutettu Bemer edustaja. Voit halutessasi meiltä vuokrata tai ostaa laitteen itsellesi.

Bemer on hyvä lihasperäisiä vaivoja hoidettaessa

  • lihakset ovat tuntuneet joustavammilta hoidon jälkeen
  • Bemer-hoito rentouttaa ja vaikuttaa stressiin
  • unen laatu on ollut parempi hoidon jälkeen
  • aineenvaihdunta on aktivoitunut
  • vähentää kipuja

BEMER -hoidon avulla lisäät oman kehosi vastustuskykyä

BEMER-hoito stimuloi pienimpiä verisuonia ja parantaa elinten ja kudosten ravinteiden saantia sekä kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Hoidosta hyötyy suuri joukko ihmisiä kaikissa ikäluokissa.

BEMER on järjestelmä, joka luo elektromagneettisen kentän. Sen vaikutuksesta elimistön mikroverenkiertoparanee merkittävästi ja todistetusti. Juuri mikroverenkierron parantaminen tehostaa elimistön omaa parantumiskykyä ja auttaa ehkäisemään sairauksia.

Parantaa mikroverenkiertoa ja lisää siten hapen ja energian kulkua (ATP) elimistössä.  Tukee elimistön itsesäätelymekanismeja aktivoimalla solujen ja molekyylien prosesseja  Kiihdyttää elimistön omien suoja-aineiden tuotantoa vapaita radikaaleja vastaan Tehostaa elimistön vastustuskykyä lisäämällä valkosolujen pyörimistä ja tarttumista ohuissakin verisuonissa.

Tulemme mielellämme esittelemään laitetta vaikka yrityksenne hyvinvointipäiväänne.