Ajankohtaista

Vilmankämmen/Tampereen Pilates Studio/Kehontunne

Kaikki yllämainitut olemme samaa perhettä.

Muutoksia 1.6.2023 alkaen

Tampereen Pilates Studion säännölliset viikkotunnit loppuvat. Teen edelleen tilausryhmiä asiakkaiden omissa tiloissa tai heidän vuokraamissaan tiloissa.

Palveluni sopivat hyvin esim. työyhteisön tyhy-päiviin tai pienryhmien demo-tunteihin.

Ole yhteydessä ja annan ehdotukseni ja tarjouksen ryhmällenne.

armi(at)kehontunne.fi

Hyvinvointia monipuolisesti

Olen erikoistunut kehohallintaan, kuten pilatekseen, syvävenyttelyyn, kasvojumppaan, Modern Nordig Walking ja SPS-menetelmään.

Olen ohjannut kehonhallintaa jo vuodesta 2000.

Erilaiset terveyskuntotestaukset onnistuvat myös ryhmille kuten selän Spinal Mouse mittaukset ja tasapainomittaukset. Nämä voi liittää tuloksellista hyvinvointia tukemaan.

Bemer terapia tukemaan hyvää oloa

Olen Bemer terapian edustaja. Bemer terapia on luonnollisesti mikroverenkiertoa tehostava. Itse olen käyttänyt Bemeriä jo vuodesta 2010 ja sillä on satojatuhansia käyttäjiä ympäri maailman. Bemer laitteita voi koevuokrata ja ostaa omakseen.

Lue Bemeristä lisää täältä.

Tampereen Pilates Studiomme palvelut löydät tarkemmin tampereenpilatesstudio.fi

Kehontunne.fi

Kehontunne™-verkkokauppa on osa Vilmankämmen yritystä ja sieltä löydät erilaiset hyvinvoinnin palvelut kätevästi. Kehontunne on Vilmankämmen osakeyhtiön rekisteröity aputoiminimi.

Nimistä huolimatta tai sen takia kaikki toimintani pohjautuu haluun auttaa ja tukea ihmisiä erilaisissa hyvinvointiin liittyvissä haasteissa ja tavoitteissa 🙂

Kun haluat voida paremmin, ole yhteydessä.

armi(at)kehontunne.fi

050-3104322