Ajankohtaista

Palveluja:

Hyvinvointianalyysi

Klikka tästä Hyvinvointianalyysi Firstbeat käytännön totetus.

Palaudutko riittävästi?

Lisää terveyskuntotestejä löytyy täältä!

Tampereen Pilates Studio

Studio on osa Vilmankämmen toimintaa.

Tampereen Pilates Studiomme palvelut löydät tarkemmin tampereenpilatesstudio.fi

Aikataulu Tampereen Pilates Studio 2020

Selkäkoulu  ke 15.1.-29.4. klo 19.30-20.30

Hinta:  365€, meille käy myös liikuntasetelit

Lue lisää!

Kevätkauden 2020 erityiskurssit studiollamme:

Studiossamme järjestetään teemakursseja, joihin ovat kaikki tervetulleita. Lisäämällä tietoisuutta kehostasi, voit paremmin. Teemakursseilla tuomme todellisen ja kuvitellun minän lähemmäksi toisiaan.

Meillä on paremmin aikaa syventyä ja hakea parasta mahdollista optimia kehollesi. Kursseille voit osallistua ilman aikaisempaa tietoa kehonhallinnasta.
Tule siis sellaisena kuin olet.
Asiakkaan palaute erityiskurssista:”Olin viime lauantaina kasvokoulun teemakurssilla. Ehti kerrankin rauhassa paneutua tärkeään asiaan. En ollut odottanut niin kokonaisvaltaista ja tasapainoista kokonaisuutta! Suurin oivallus oli ryhdin tärkeä vaikutus kasvoihin! Hyvien, monipuolisten venytysten ja harjoitusten ansiosta hartiani asettuivat itsestään oikealle paikalle! Olin itsekin hämmästynyt! Ero oli aivan selvä. Samalla kasvoni näyttivät virkistyneiltä kasvoharjoitteiden ansiosta. Sain paljon tietoa, ja nyt tiedän, miten kannattaa itse harjoitella, jotta kurssin jälkeinen ihanan energinen ja ryhdikäs olotila säilyisi. Suosittelen lämpimästi!”Raija